ندای شهر من لنده
ندای شهر من لنده
پاتوق شهروندان لنده ای

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۲۱ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۲۱ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام
به دلیل مشکلات هیئت موسس؛
دانشگاه پیام‌نور لنده تنها دو کارمند دارد

خبرگزاری فارس: رئیس دانشگاه پیام نور لنده گفت: این دانشگاه به دلیل مشکلات هیئت موسس تنها دو نیروی رسمی دارد که با توجه به حجم کار به کارمندان بیشتری نیاز است.

خبرگزاری فارس: دانشگاه پیام‌نور لنده تنها دو کارمند داردبه گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، علی‌بخش عسکری ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با اساتید این دانشگاه به مناسبت بازگشایی مراکز آموزش عالی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور لنده در سال 88 به همت هیئت مؤسس با دو رشته تحصیلی مشاوره و مدیریت بازرگانی راه‌اندازی شده است.
وی افزود: آموزش و پرورش، شورای اسلامی شهر، شهرداری، بخشدار، خیرین و امام جمعه اعضاء اصلی هیئت مؤسس هستند که به مدت سه سال اداره امور دانشگاه را بر عهده دارند.
رئیس دانشگاه پیام نور لنده افزود: در سال نخست آغاز به کار، دانشگاه پیام نور لنده تنها 75 دانشجو داشت اما اکنون با گذشت نزدیک به سه سال بیش از 350 دانشجو در سه رشته مشاوره، مدیریت بازرگانی و کامپیوتر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
عسکری بار علمی این دانشگاه را خوب و دارای جایگاه ارزیابی کرد و گفت: به دلیل کتاب محور بودن و تلاش و مطالعه وافر دانشجویان، کسب آگاهی در دانشگاه دارای سطح قابل توجهی است.
وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور از آغاز به کار تاکنون با حمایت جدی آموزش و پرورش توانسته فضای آموزشی یکی از مدارس را برای برگزاری کلاس‌های خود در اختیار داشته باشد.
رئیس دانشگاه پیام‌نور لنده با اعلام اینکه ساختمان دانشگاه پیام نور در حال احداث است، افزود: سال گذشته با حضور معاون عمرانی دانشگاه پیام نور کشور، کلنگ ساختمان دانشگاه به زمین زده شد و هم اکنون نیز فنداسیون آن بسته شده و در حال پیگیری است.
عسکری از افتتاح دانشگاه پیام نور لنده در سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت: این دانشگاه دارای دو پرسنل رسمی است که با توجه به برخی مشکلات هیئت مؤسس تاکنون نتوانسته کارمندان بیشتری را به‌کار گیرد.



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۲۱ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام

اوای دنا : درپی درج خبری در سایت عصر دنا مبنی بر درگیری فیزیکی رئیس و کارمندکمیته امداد امام خمینی لنده ،در تاریخ 1390/10/6 اقایان دوستی رئیس و دانایی کارمند کمیته امدادامام خمینی (ره) پاسخی به شرح ذیل اعلام نمودند که جهت تنویر افکار عمومی منتشر می گردد. 1-تا این تاریخ 1390/10/06 هیچ گونه مصوبه ای از طرف مدیرکل محترم کمیته امداد استان و همچنین رئیس محترم کمیته امداد شهرستان کهگیلویه مبنی بر عدم پرداخت وام به مددجویان تحت پوشش به این شاخه واصل نشده است. 2-هردو نفر اعلام نمودند حداقل طی 8 سال اخیر از لحاظ سیاسی گرایش واحدی داشته و هیچ گونه اختلاف نظر سیاسی ندارند. 3-از نظر اجتماعی به هم وابسته ورابطه نزدیک و صمیمی داریم و هرگونه درگیری فیزیکی را تکذیب می نماییم. 4- ارسال این خبراز طرف خبرنگار شهروند لنده ای را گامی در جهت ایجاد تفرقه و تشتت دانسته که به لطف الهی محقق نخواهد شد. ودر پایان آقای رمضان دانایی ، رئیس وقت کمیته امداد را فردی متدین و ارزشمداردانسته که از زمان حضور ایشان خدمت رسانی به مددجویان و محرومین افزایش چشمگیری داشته است.




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ يکشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام

 

جناب آقای  جمالی ، بخشدار لنده، روی سخنم با شماست. اما ابتدا بگذارید که مطالبی از نامه امیرالمومنین به سردار رشیدش، مالک اشتر رابا هم مروری کنیم.

در کار کارگزارانت ‌بنگر و پس از آزمایش به کارشان برگمار، نه به سبب دوستی با آنها و بی‌مشورت دیگران به کارشان مگمار، زیرا به رای خود کار کردن و ازدیگران‌مشورت نخواستن، گونه‌ای از ستم و خیانت است.کارگزاران شایسته را درمیان‌گروهی بجوی که اهل تجربت و حیا هستند و از خاندانهای صالح، آنها که دراسلام‌سابقه‌ای دیرین دارند.

با مردم چنان باش، که در روز حساب که خدا را دیدار می‌کنی، عذرت پذیرفته‌آید کهگروه ناتوانان و بینوایان به عدالت تو نیازمندتر از دیگران‌اند و چنان باش که‌براییک یک آنان در پیشگاه خداوندی، در ادای حق ایشان، عذری توانی داشت.

برای کسانی که به تو نیاز دارند، زمانی معین کن که در آن فارغ از هر کاری به آنان‌پردازی.

آقای  بخشدار، چند وقتی است که میهمان مردم لنده شده اید. اما در همین چند وقت با کارهای خود باعث شدید که طیف اکثریت مردم لنده از شما ناراضی باشند. شما در مواجه با ارباب رجوع خود بسیار زود عصبانی می شوید . نمونه ان چند روز قبل است که به خاطر یک تصادف ساده با راننده خط لنده به دهدشت زود عصبانی شدید و به ان راننده توهین کردید. شما به چه حقی به مردم توهین می کنید؟ مگر چون بخشدار هستید باید کسی حق تصادف کردن با شما را هم نداشته باشد ؟ مگر تصادف عمدی بوده است ؟

شما تا الان چندین بار در دفتر خود با مردم درگیر شده اید .مردم لنده هم صبری دارند؟

فعالیت های سیاسی شما در چند وقت اخیر به نفع کاندید خاصی مردم را ناراحت کرده است.مگر شما دیروز هیئت نظارت بر انتخابات را مشخص نکردید ، پس چرا از کاندید خاصی به شکل علنی حمایت می کنید؟

آقای  بخشدار؛ به نظر می رسد عمر مسئولیت شما در شهر لنده به پایان رسید.منتظر تصمیم مردم لنده باش. انها قانون شکنی های شما را تحمل نخواهند کرد.

مجری قانون هستید یا مجری فشار بر ادارات شهر لنده برای حمایت از کاندید خاص.دیکتاتوری شما در شهر لنده برای چه هدفی است؟

آقای بخشدار؛ به جای حمایت از کاندید خاص؛ از مردم مظلوم لنده حمایت کنید




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ يکشنبه ۱۸ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام


امروز که کم کم به پايان دوره نمايندگي تان نزديک ميشويم مي خواهم از وکالت شما و ايفاي مسئوليتتان در قبال شهرم تشکر کنم.اما قبل از آن تمايل دارم که با هم گپي بزنيم.بياييد براي اين گفت و گو موضوعي انتخاب کنيم ،مثلا تاريخ.



 عصردنا-پونه اسعديان مقدم: آقاي بزرگواري !من به شما راي نداده ام و راي نخواهم داد . اما تحصيلکرده ام و ميدانم که شرط تمدن،احترام به عقايد ديگران است .شما منتخب مردم من هستيد ،بنابراين من نيز با ديده احترام به شما مينگرم و شما را وکيل خود ميدانم.

امروز که کم کم به پايان دوره نمايندگي تان نزديک ميشويم مي خواهم از وکالت شما و ايفاي مسئوليتتان در قبال شهرم تشکر کنم.اما قبل از آن تمايل دارم که با هم گپي بزنيم.بياييد براي اين گفت و گو موضوعي انتخاب کنيم ،مثلا تاريخ.

جناب آقاي بزرگواري نمره تاريختان در مدرسه چند بوده است؟ ميخواهم بدانم به اين موضوع علاقه مند بوده ايد يا نه؟ ميخواهيد کمي از تاريخ يک شهر برايتان بگويم؟ مثلا شهر لنده!همان شهري که نخستين بخش ثلاث اين استان بود! همان شهري که نخستين شناسنامه استان در آن صادر شد!همان شهري که از ديرباز بخشداري داشته است!همان شهري که ... بگذريم آقاي بزرگواري ،کي اين روزها حوصله تاريخ دارد؟ علي الخصوص شما که کارهاي مهم تري داريد، تاريخ يک شهر که آخر دنياست به چه کار شما مي آيد؟ عجب دختر گيجي هستم من!

بياييد به سراغ جغرافيا برويم آقاي بزرگواري، ميخواهيد براي شوخي و خنده هم که شده در مورد جغرافياي همين شهر حرف بزنيم؟ مثلا ميتوانيم در مورد بن بست بودن لنده گپ بزنيم.يا درمورد عوارض آب تصفيه نشده اش تبادل نظر کنيم؟ ولي نه اين هم موضوع جالبي نيست! مگر شما دکتر کليه هستيد که در مورد عوارض آب ناسالم براي من سخنراني کنيد يا خداي ناکرده  موقع انتخابات گذشته وعده اي براي خروج شهر از بن بست داده ايد که حالا من طلبکار باشم؟

اصلا يک فکر خوب!

در مورد << جوان هاي تحصيلکرده و بيکار شهر لنده>>بحث ميکنيم.چطور است؟شما موافقيد ؟ راستش را بخواهيد اين بار خودم موافق نيستم!آخر به شما چه ربطي دارد که دختر مردم با فوق ليسانس تربيت بدني توي خانه نشسته است؟ مگر مشکل شماست که پسر مردم با فوق ليسانس شيمي ، خيابان مالشيخ را گز ميکند؟عجب احمقي هستم من!چرا شما را دعوت به اين گفت و گوهاي بيهوده ميکنم؟مگر تلاش براي احداث پروژه هاي صنعتي و جذب اعتبار و اشتغال زايي در حيطه اختيارات شماست؟

آقاي بزرگواري چطور است راجع به آموزش و پرورش گفتمان کنيم؟امسال در لنده کنکور نداشتيم. بچه ها،خروس خوان عازم دهدشت شدند.نمي دانم جرم اين بچه ها چه بود که بايد استرس اين جابه جايي را تحمل مي کردند؟آيا اين حق را نداشتند که مثل چند سال گذشته در شهر خود کنکور بدهند؟ تقلبي از ما گرفته بودند؟ تخلفي کرده بوديم؟ مديرانمان بي عرضه بودند؟ نکند چلاق بوديم و خودمان خبر نداشتيم؟

آخ ببخشيد حاج آقا! باز زدم به سيم آخر.يکي هم نيست بگويد: دختره پر توقع مگر آقاي بزرگواري  مسئول استرس تو و بچه هاي شهرت است؟

حالا که اين طور شد در مورد کميته امداد امام خميني حرف ميزنيم. کميته امدادمان با آن همه کيا و بيايي که داشت رفت زير نظر کميته دهدشت! خودمانيم آقاي بزرگواري ، وقتي بچه کنکوري هاي شهر لنده اهميت نداشتند ، کي ديگر به فکر پيرمرد و پيرزنهاي فرتوتي است که لابد از فردا بايد براي گرفتن يک وام صد توماني ،صدبار کرايه دوهزارتوماني لنده-دهدشت را بپردازند؟چه خوش خيالم من!

چانه ام درد گرفت آقاي بزرگواري.نگاه کنيد تو را خدا! براي يک تشکر ناقابل چقدر صغري و کبري مي چينم.

فقط يک لحظه ديگر گوش کنيد آقاي بزرگواري، قول ميدهم بروم سر اصل مطلب:

از زمان << دايي قديم >>که جزو اولين معلم هاي اين شهر است تا امروز، مهم ترين بحث در لنده بحث شهرستاني بود ولي حالا بحث بحث از دست رفتن استقلال نهادهاي شهر لنده است، کنکور،کميته و لابد فردا سپاه و بقيه.شهرستان که نشديم استقلالمان هم دارد بر باد فنا ميرود

سير پيشرفتمان در اين سه چهارساله قهقهرايي شده ولي چه باک از طوفان که ناخداي ما شماييد!!خدا را شکر که شما را داريم.شمايي که به عنوان نماينده اين شهر تمام تلاشتان را براي شهرستان شدن انجام داده ايدو حق مارا براي شهرستاني به مسلخ هيچ تفکر قوم گرايانه و طايفه پرستانه اي نبرديد و با عملکرد مناسبتان اجازه ندايد که اين تحقير تاريخي بيش از اين خردمان کند .

ما وعده شما را در کلکسيون وعده ها کم داشتيم که شما هم دست و دلبازانه آنرا به ما عطا کرديدوگرنه بخيل نيستيم که جلوي چشممان باشت شهرستان شد و پشت بندش چرام.وقتي زمزمه تاراج استقلالمان گوش فلک را پر کرده بود ، همان گونه که از شما انتظار ميرفت سينه سپر کرديد و ريش گرو نهاديد براي دفاع ازما.عجب دفاع جانانه اي! دست مريزاد .

شرط ادب اين بود که به عنوان يک شهروند لنده اي از عملکرد مناسبتان در اين چهار سال تشکر کنم. شايد سال ديگر افتخار همراهيتان را نداشته باشيم آقاي نماينده!




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام

خبرگزاری فارس: همزمان با چهارمین شب از ایام محرم، نخستین قسمت از برنامه تلویزیونی ایل سوگوار به همت سازمان صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد در لنده ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه سید عنایت عباسی از تهیه کنندگان مجموعه مستند تلویزیونی ایل سوگوار شامگاه چهارشنبه در جمع عزاداران حسینی شهر لنده با تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان اظهار داشت: کهگیلویه و بویر‌احمد یکی از استان‌های تماماً شیعه مذهب کشور بوده که همه ساله مردم این استان با عشق و ارادتی که به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دارند، مراسم ولادت و شهادت آن بزرگواران را طبق آداب و رسوم خود برگزار می‌کنند.
وی افزود: شهرها و بخش‌های استان کهگیلویه و بویراحمد هر کدام برای خود سبک و برنامه خاصی برای برپایی عزاداری سرور و سالار شهیدان داشته که زیبایی خاص خود را دارد.
این تهیه کننده تلویزیونی با اشاره به سابقه دیرینه تعزیه در این استان گفت: شهر لنده یکی از مذهبی‌ترین شهرهای استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که 104 سال علم برپایی تعزیه را در این استان به دست دارد.
عباسی خاطرنشان کرد: وجود نخستین مسجد و حسینیه استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش لنده و 24 هیئت مذهبی و 32 مسجد و حسینیه در این بخش سبب شده که این شهر به دارالمساجد معروف و زبانزد خاص و عام شود.
وی افزود: برنامه ایل سوگوار در نظر دارد زیبایی‌ها و آداب و رسوم خاص مناطق مختلف استان در برگزاری عزاداری سرور و سالار شهیدان را به تصویر کشیده و این آداب و رسوم را هر چه بهتر به دیگران منتقل کند.
این تهیه کننده تلویزیونی با بیان اینکه ایل سوگوار در شهرهای مختلف این استان از جمله لنده، گچساران، باشت، سوق و دهدشت ضبط می‌شود، گفت: این برنامه تلویزیونی پس از ضبط در هر شب، روز بعد آن از سیمای استان کهگیلویه وبویراحمد و شبکه تلویزیونی شما به مدت 50 دقیقه پخش می‌شود.
عباسی یادآور شد: نخستین قسمت مجموعه تلویزیونی ایل سوگوار در شهر لنده ضبط و پخش می‌شود.
وی با بیان اینکه شبکه استانی دنا رسالت خود را در این دهه به خوبی انجام خواهد داد، خاطرنشان کرد: صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد در ساخت برنامه‌های اعتقادی و مذهبی که خواست مردم ولایتمدار این استان است هرگز کوتاهی نخواهد کرد.




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام

خبرگزاري فارس: رئيس شوراي اسلامي لنده گفت: راه‌هاي ارتباطي لنده به شهرهاي همجوار هيچ‌گونه استاندارد ملي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از كهگيلويه، عطب‌الله آهنجان پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي اداري بخش لنده‌‌ ضمن تقدير از خدمات ارزنده دولت‌هاي نهم و دهم‌ اظهار داشت: پروژه‌هاي عمراني بخش ورزش در اين دو سال برابر با 30 سال گذشته بوده ولي سرانه ورزشي سال 89 اين بخش 2 ميليون تومان است كه با وجود استعدادهاي ورزشي نياز به اعتبارات بيشتري است. رئيس شوراي اسلامي شهر لنده‌ افت فشار برق در تابستان را مشكل اساسي دانست و افزود: در تابستان روزانه سه ساعت شاهد قطع برق بوده كه گوياي نياز به ايجاد ايستگاه تقويت فشار برق است. آهنجان بيان داشت: مطالعات ايستگاه تقويت فشار برق انجام شده ولي اعتبار لازم براي اجرايي شدن آن لحاظ نشده است. وي به نبود فضاي سبز مناسب در اين شهر اشاره كرد و گفت: وجود رودخانه‌هاي جن و موگرمون در بخش لنده مزيت‌هاي بسياري دارد كه مي‌توان از آن‌ها در تقويت كشاورزي و ايجاد فضاي سبز و رفع مشكلات آب آشاميدني اين شهر استفاده كرد. آهنجان مهم‌ترين دليل عدم پيشرفت و بخش ماندن لنده را وجود راه‌هاي ناهموار و نامناسب جهت ارتباط با شهرهاي همجوار دانست و عنوان داشت: راه‌هاي ارتباطي لنده با شهرهاي همجوار فاقد استاندارد ملي بوده كه اميدواريم در آينده نزديك شاهد افتتاح و اجرايي شدن پروژه‌هاي عمراني راه‌هاي ارتباطي در اين بخش باشيم. وي در ادامه خواستار اختصاص رديف و بودجه اعتباري ملي براي ايجاد راه ارتباطي لنده به دهدشت از منطقه تراب شد. رئيس شوراي اسلامي شهر لنده به وجود اماكن مذهبي در اين شهر اشاره كرد و گفت: امامزاده سيدعمادالدين ‌ولي (ع) از جمله اماكن متبركه‌اي است كه نياز به بازسازي و مرمت داشته و لازم است جهت اجراي پروژه عمراني آن اعتبارات لازم اختصاص يابد. آهنجان به نقاط گردشگري شهر لنده اشاره كرد و خاطرنشان كرد‌: چشمه موگرمون، رود مارون و دشت آبلش از جمله مكان‌هاي گردشگري شهر لنده و نيازمند‌ ايجاد استراحتگاه است اما تاكنون در اين زمينه هيچ‌گونه سرمايه‌گذاري صورت نگرفته است.




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام | 

ياسوج - مديركل اموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد گفت: با هدف ارتقاي سطح آموزشي مدارس به ويژه در مقاطع ابتدايي، دو آموزشگاه ابتدائي در شهر لنده هوشمند مي شود.

به گزارش ايرنا پرويز طاهري در بازديد از مدارس ابتدايي بخش لنده افزود: كلاس پنجم ابتدائي شهيد زارعي ايدنك در بخش لنده با تجهيز به رايانه و استفاده ازلوحهاي تصويري فشرده و تدريس با نرم افزارهاي آموزشي همراه با تدريس معلم به مدرسه هوشمند تبديل خواهد شد.

وي بيان كرد: دانش آموزان از توانمنديهاي ويژه اي برخوردار هستند و با هوشمند شدن اين كلاس درس امكان استفاده از چهار پايه تحصيلي ديگر در اين مدرسه نيز از اين كلاس فراهم خواهد شد .

طاهري اظهار داشت: مدرسه ابتدائي شهيد غلامزاده لنده نيز تجهيز و مدرسه هوشمند مي شود كه اميدواريم با تحقق اين مهم، تحول چشمگيري در اين زمينه شاهد باشيم.

يكهزار و 892 دانش آموز ابتدائي در 57 آموزشگاه در بخش لنده از توابع شهرستان كهگيلويه تحصيل مي كنند.



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام |

لنده نخستين بخش استان كهگيلويه ‌و بويراحمد است كه قبل از تاسیس و تشکیل این استان به روايتي در سال 1313 به بخش ثلاث بهبهان شهرت داشته و بسياري از نقاط مختلف شهرستان‌هاي كهگيلويه و بهمئي را شامل مي‌شده، بخش لنده در اتی استان جزء اولین هاست که باید به احداث نخستين مدرسه استان (مدرسه ارديبهشت)، نخستين هنگ ژاندارمري، نخستين مركز ثبت احوال، ثبت نخستين شناسنامه استان در سال 1309 و نخستين مركز شهرنشيني در استان‌ اشاره کرد که این امر خود گوياي قدمت و وسعت اين بخش است.

بخش لنده با وسعتي بالغ بر 850 كيلومتر مربع، داراي چهار شهرك و 106 روستا، جمعيتي قريب به 39 هزار نفر (10 هزار نفر روستايي، 15 هزار نفر عشايري و 14 هزار نفر شهري) داشته و از شمال به بخش‌هاي چاروسا و ديشموك، از جنوب به شهرستان بهبهان، از شرق به دهدشت و از غرب به بهمئي منتهي شده و تاكنون 23 بخشدار را پذيرا بوده است.

مردم لنده در دين‌داري، ولايت‌مداري، ارتباط مستمر با روحانيت و عاشق اهل‌بيت بودن نمونه است که نشان های ان وجود 32 مسجد و حضور پر شور و شعور در مناسبت‌هاي ملي و مذهبي، حضور در نماز جمعه، مشاركت فعال 100درصدي در انتخاباتمی باشد
مردم لنده در طول هشت سال دفاع مقدس حضوری فعال داشتند به طوری که بيش از 87 شهيد، 326 جانباز و 14 آزاده به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تقدیم کردند.
یکی از شرایط اصلی در نظام شهری و شهری سازی دارا بودن زير‌ساخت‌هاي اداري لازم است که این امر در شهر لنده موجود است از جمله وجود هفت اداره مستقل، 25 نمايندگي ادارات، 5 بانك مستقل و مركز آموزش‌عالي (دانشگاه پيام نور) جهت به ثمر نشستن آرزوي ديرينه مردم (شهرستاني) وجود داشته و مي‌طلبد كه مسئولان اقدامات جدي‌تري را انجام دهند.

از دیگر امتیازات بخش لنده وجود مناطق گردشگري در اين بخش است که نقاط گردشگري بكر و جذابي همچون امامزاده سيدعمادالدين‌ولي ‌(ع)، دلي مهرجان، دلي خياركار، آب موگرمون و... می تواند زمینه ساز فعالیت های گردشگری باشد اما با کمال تاسف تاكنون جهت ايجاد مكان‌هاي تفرجگاهي در اين مناطق، هيچ‌گونه سرمايه‌گذاري از طريق بخش خصوصي و دولتي انجام نگرفته است.

همچنین بخش لنده با داشتن دو ناحيه سردسيري و گرمسيري، رودخانه هاي دائمي و فصلي پرآب مارون، جن، سرچشمه هاي خنك سرحدات دلي خياركار، دلي مهره و ...، آثار باستاني مربوط به ميرلعلپا، كهناب، آتشگاه، بزرگترین شتر سنگی دنیا ،داشتن جاده نسبتاً شوسه براي رفتن به كوه سياه و سفيد، باغهاي ميوه هاي سردسيري و گرمسيري و.. همه از نعماتي كه خداوند به اين مردم اين بخش ارزاني داشته است.

آب در هرجای سبب آبادانی و توسعه است که لنده در این خصوص کمبودی ندارد وجود دو رودخانه موگرمون و جن در اين بخش گامي در جهت پيشرفت كشاورزي خواهد بود همچنین بخش لنده استعداد خوبي در زمينه كشاورزي و زنبورداري دارد كه بهترين عسل را به بازار استان تحويل مي‌دهد.

موقعیت لنده به گونه ای است که تنها راه ارتباطی نسبتا مطمئن جاده لنده به دهدشت است که به وسیله پل ارتباطی که بر روی رودخانه مارون ،تردد مردم صورت می گیرد و اگر سیل سال 65 تکرار شود لنده جزیره خواهد شد و تردد مردم به سختی صورت خواهد گرفت .

درخواست مردم در این خصوص توسعه و احداث جاده لنده به قلعه رئیسی و همچنین جاده لنده به بهبهان است که اگر این امر صورت گیرد این بخش از بن بست خدادادی خارج خواهد شد.
به مردم لنده وعده های زیادی در خصوص شهرستان شدن این شهر داده شد ولی هنوز خبری نیست که اخرین وعده از سوی سيف‌الله مطلبي معاون سياسي امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد ‌در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام شد که گفتند دولت با شهرستان شدن لنده موافق است امید است این امر و خواسته چندین ساله مردم لنده محقق شود

 



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام | 

شهر من لنده

بخش لنده از توابع شهرستان کهگیلویه در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. مردمان این منطقه افرادی مهمان نواز، تحصیلکرده و بافرهنگ هستند. این منطقه اولین بخش استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که به روایتی در سال ۱۳۰۶صاحب بخشدار مرکزی بوده که به بخش ثلاث شهرت داشت و بسیاری ار نقاط شهرستان های کهگیلویه و بهمئی فعلی را شامل می شد.

احداث اولین مدرسه استان در سال ۱۳۱۴ (مدرسه اردیبهشت)، ثبت اولین شناسنامه استان در سال ۱۳۰۹ و به تبع آن اولین مرکز ثبت احوال استان، ایجاد اولین هنگ ژاندارمری استان و اولین مرکز شهرنشینی استان کهگیلویه و بویراحمد از ویژگی های این بخش است. جانفشانی جوانان این مرز و بوم در جبهه های حق علیه باطل (بیش از ۱۰۰ شهید) زبانزد خاص و عام بوده بطوری که این بخش در نسبت اعزام به جمعیت بخش در کشور جزو رتبه های اول بوده است که به همین دلیل در سال ۱۳۶۵ سپاه پاسداران ناحیه لنده به طور مستقل کار خود را آغاز کرد و تا الان هم تنها بخش دارای ناحیه سپاه مستقل است که سپاه بخشهای چاروسا و دیشموک هم زیر نظر سپاه لنده مشغول فعالیت هستند. ولایتمداری مردم در این بخش در منطقه حرف اول را میزند بطوری که نمود این مسئله در حماسه نهم دیماه ۱۳۸۸ کاملاً مشخص و آشکار شد. بخش لنده مسئولین بی شماری را به جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد که از آن جمله می توان به داشتن سه نفر معاون و مشاور وزیر و مشاور رئیس جمهور اشاره کرد. بخش لنده با داشتن دو ناحیه سردسیری و گرمسیری، رودخانه های دائمی و فصلی پرآب مارون، جن، سرچشمه های خنک سرحدات دلی خیارکار، دلی مهره و …، آثار باستانی مربوط به میرلعلپا، کهناب، آتشگاه، داشتن جاده نسبتاً شوسه برای رفتن به کوه سیاه و سفید، باغهای میوه های سردسیری و گرمسیری و.. همه از نعماتی که خداوند به این مردم این بخش ارزانی داشته است.
بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۵۷ خدماتی زیادی از طرف نظام جمهوری اسلامی به این بخش ارائه گردید که مردم سپاسگزار زحمات دولتمردان هستند ولی با توجه به عدم وجود راههای ارتباطی مناسب در این چند سال لنده نسبت به سایر دهستانها و بخشهای همجوارش پیشرفت چندانی نداشت(جاده اصلی دهدشت به لنده بیشتر شبیه به جاده روستایی است و با توجه شاخصه های جاده های بین شهری می توان گفت که از ضعیف ترین راه های استان است). بطوری که بخش لنده که شامل بهمئی گرمسیر و سردسیر، چاروسا، سوق، دشمن زیاری، بخشهای صیدون و علا از شهرستان باغملک فعلی، چنگلوا و …. می شد در حال حاضر همه این مناطق را از دست داده و با وجود ارتقا این مناطق به بخش و شهرستان، لنده هنوز همان بخش سابق مانده است و مانند شیر بی یال و دم است. متاسفانه تنگ نظری برخی مسئولین محلی و شهرستانی و استانی باعث شده که مساله شهرستانی لنده به عنوان دغدغه اصلی مردم این منطقه باقی بماند. در سفرهای اول، دوم و سوم ریاست محترم جمهوری به همراه هیات وزیران به استان قول هایی برای شهرستانی لنده داده شد که متاسفانه هنوز خبری نشده است. یکی از افرادی که از سال ۱۳۶۷ تا به حال به دنبال شهرستانی این بخش بوده و مدام مردم این شهر از او درباره شهرستانی سوال می پرسند گفته که لنده از نظر کارشناسان وزارت کشور با احتساب جمعیت عشایری بالغ بر ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد ولی از آن زمان تاکنون تلاشهای زیادی صورت گرفته و قول های مساعدی هم داده شده که هیچکدام عملی نشده است. امید داریم که هر چه زودتر آرزوی دیرینه این بخش که همانا شهرستانی بخش می باشد تحقق یابد تا مردم بتوانند با علاقه و رغبت بیشتری به کار و تلاش بپردازند.




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

نوشته شده در تاريخ سه شنبه ۱۳ دي ۱۳۹۰ توسط حسین انجام | 

ك و ب: با پايان يافتن مهلت ثبت نام نامزدهاي انتخاباتي نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي ، نامزد ها در انتظار مرحله بعدي انتخابات كه تشخيص صلاحيت آنهاست مي باشند.

در استان كهگيلويه و بويراحمد از مجموع 48 نامزد ؛‌ حوزه انتخابيه بويراحمد و دنا با 18 نفر ثبت نامي در مقام نخست قرار دارد. اسامي اين 18 نفر به ترتيب حروف الفبا به شرح زير مي باشند:

افراشته -  اکبری -  ایموری -بهرامی- بوستانی - بهادران - حبیب پور - سید علی صفدر حسینی -  زارعی- الهام زاده باقری - سبحانی- فرخیانی-  محمدی محمدزاده - مردانی-  نیکبخت -  هدایتخواه  و یزدان دوست.

كه در اين بين چهره هاي شاخصي چون بهرامي ،‌ زارعي و هدايتخواه به چشم مي خورد.

در  حوزه انتخابيه كهگيلويه ، بهمئي و چرام نيز تعداد 13 نفر به شرح زير به ترتيب حروف الفبا ثبت نام كردند:

آذرشب - باقریان - بزرگواری - بهمئی نژاد -  حبیبی - خادمی -  دهناد - فیاض بخش -  سجادی - نظری -  نریمانی -  موحد و  یزدانی.

كه چهره هاي شاخصي چون بزرگواري ،‌دهناد ، فياض بخش و موحد در اين بين به چشم مي خوردند.

در حوزه انتخابيه گچساران و باشت 17 نفر ثبت نام كردند كه به ترتيب حروف الفبا به شرح زير مي باشند:

حسيني بحريني - جعفری-  تاجگردون - رعیتی -  حیدری-  رحیم پور- رضایی- خاتون الله کرم پور-  رحیمی -  حقگو -  خلیلی -  فولادی وندا -  اسماعیلی" -  گرجی زاده -  علیزاده -  هاشمی-  آزادی.

كه در اين بين چهره هاي شاخصي چون حسيني بحريني ،‌ جعفري و تاجگردون به چشم مي خورد.

 

لازم به ذكر است استان كهگيلويه و بويراحمد  سه نماينده در سه شهرستان به مجلس نهم خواهد فرستاد

 



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

 

الله

 

سادگی اش عجیب به دلم می نشست ... و شیرینی کودکانه ی گفتار و رفتارش ... همیشه احساس می کردم آلودگی های زمانه نتوانسته آینه ی روح پناهی را به زنگار بکشاند ... لطافت بی نظیر روح و روانش را بسیار دوست می داشتم ... انگار همه ی وجودش را از عشق سرشته بودند ... انگار تمامی اش دل بود و دیگر هیچ ...

چقدر امروز دلتنگ شنیدن صدای گرمش بودم ... روحش شاد

 

۰ ۰ ۰

 

حسین پناهی دژکوه ، در سال ۱۳۳۵ ، در روستای دژکوه از توابع شهرستان كهگيلويه (دهدشت ـ سوق)در استان کهکيلويه و بويراحمد متولد شد . پس از اتمام تحصيل در بهبهان به توصيه و خواست پدر براي تحصيل به مدرسه ي آيت الله گلپايگاني رفت و بعد از پايان تحصيلات براي ارشاد و راهنمايي مردم به محل زندگي اش بازگشت . چند ماهي در كسوت روحانيت به مردم خدمت كرد ؛ ولی عليرغم فشارهاي اطرافيان ، نتوانست در لباس روحانیت باقي بماند . اين اقدام حسين به طرد وي از خانواده منجر شد . بالاخره به تهران آمد و در مدرسه ي هنري آناهيتا چهار سال درس خواند و دوره ی بازيگری و نمايشنامه نويسی را گذراند ...

 پناهی بازيگری را نخست از مجموعه تلويزيونی محله بهداشت آغاز کرد . سپس چند نمايش تلويزيونی با استفاده از نمايشنامه های خودش ساخت که مدت ها در محاق ماند .
با پخش نمايش دو مرغابی در مه از تلويزيون که علاوه بر نوشتن و کارگردانی ، خودش نيز در آن بازی می کرد ، خوش درخشيد و با پخش نمايش های تلويزيونی ديگرش ، طرف توجه مخاطبان خاص قرار گرفت .
نمايش های دو مرغابی در مه ، و يک گل و بهار که پناهی آنها را نوشته و کارگردانی کرده بود ، بنا به درخواست مردم به دفعات از تلويزيون پخش شد .
در دهه ی شصت و اوايل دهه هفتاد او يکی از پرکارترين و خلاق ترين نويسندگان و کارگردانان تلويزيون بود . به دليل فيزيک کودکانه و شکننده ، نحوه ی خاص سخن گفتن ، سادگی و خلوصی که از رفتارش می باريد و طنز تلخش بازيگر نقش های خاصی بود . اما حسين پناهی بيشتر شاعر بود ؛ و اين شاعرانگی در ذره ذره ی جانش نفوذ داشت . نخستين مجموعه شعر او با نام من و نازی در ۱۳۷۶ منتشرشد . اين مجموعه ي شعر تا كنون بيش از شانزده بار تجديد چاپ شده و به شش زبان زنده ي دنيا ترجمه شده است ...

در انتهای هر سفر

در آیینه

دار و ندار خویش را مرور می کنم

این خاک تیره ، این زمین

پاپوش پای خسته ام

این سقف کوتاه آسمان

سرپوش چشم بسته ام

اما خدای دل

در آخرین سفر

در آیینه به جز دو بیکرانه کران

به جز زمین و آسمان

چیزی نمانده است

گم گشته ام ، کجا ؟

ندیده ای مرا ؟

"حسین پناهی"

یادش زنده و روحش شاد ...




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

حسین پناهی

لنده بیشتر محبوبیتش را مدیون حسین پناهی است

حسین پناهی که نشناختیمش تا از میان ما رفت و حالا فهمیدیم که چه بزرگمردی را از دست دادیم

روحش شاد و یادش گرامی باد




نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

استان کهکیلویه وبویراحمد- شهر لنده
لِنده شهري است در استان کهگيلويه و بويراحمد ايران. اين شهر در بخش لنده از توابع شهرستان کهگيلويه قرار گرفته‌است.

جمعيت اين شهر در سال 1385، برابر با 10,666 نفر بوده است. لنده در 30 کيلومتري شمال باختري دهدشت قرار دارد و رودخانه مارون از جنوب آن مي‌گذرد. کوه سياه (1805 متر) و کوه سفيد دو کوه مهمي هستند که در 40 کيلومتري شهر لنده واقع شده‌اند.

بخش لنده از قديمي‌ترين بخش‌هاي استان کهگيلويه و بويراحمد بوده‌است، به طوري که در سال 1305 با نام بخش ثلاث و زير نظر فرمانداري کل بهبهان فعاليت مي‌کرد. از علل عدم پيشرفت لنده کمبود فضاي مناسب جهت گسترش شهرنشيني مي‌باشد. در فرهنگ عمومي از معنا و جه تسميه لنده به عنوان مکان پست نام برده مي‌شود که اين به دليل پايين بودن ارتفاع اين شهر نسبت به مناطق پيرامونش مي‌باشد. بقاياي قلعه حکومت خوانين در بخش ثلاث (نام قبلي بخش لنده) از آثار تاريخي لنده مي‌باشد.





نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، علی‌بخش عسکری ظهر امروز در بازدید از روند اجرایی پروژه 9 کلاسه دانشگاه پیام نور لنده که به همراه بخشدار این بخش انجام شد، ابراز داشت: عدالت آموزشی در کشور با فعالیت‌های گسترده آموزشی و توسعه مراکز دانشگاهی توسط پیام‌نور محقق شد.
وی در این بازدید با بیان اینکه دانشگاه پیام‌نور لنده در سطح این استان از رتبه خوبی برخوردار است، اظهار داشت: این دانشگاه در مهرماه سال 88 با دو رشته تحصیلی و 75 دانشجو  آغاز به کار کرده ولی هم اکنون در سه رشته تحصیلی بیش از370 دانشجو دارد.
وی در ادامه به فضاهای آموزشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: فضای آموزشی و اداری کنونی دانشگاه مذکور مطلوب نیست.
رئیس دانشگاه پیام نور لنده گفت: با همکاری و مساعدت هیئت مؤسس و خانواده شهید ضرغامی زمینی به مساحت هفت هکتار در اختیار این دانشگاه قرار گرفته است.
عسکری با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت پروژه ساختمان اداری و آموزشی دانشگاه در حال احداث از روند مطلوبی برخوردار است، گفت: فضای آموزشی اداری این دانشگاه در مساحتی به میزان هزار و 300متر (دو طبقه 650متری) در حال ساخت است.
وی افزود: این پروژه هم اکنون با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 200 میلیون ریال به مدت شش ماه در حال ساخت بوده که از این مدت چهار ماه گذشته و تا ظرف دو ماه آینده عملیات اسکلت‌بندی فلزی آن به پایان می‌رسد.
رئیس دانشگاه پیام نور لنده یادآور شد: این فضای آموزشی دارای 9 کلاس بوده که پاسخگوی نیازهای ما خواهد بود.
عسکری خاطرنشان کرد: با توجه به عنایت خاص مسئولان نسبت به دانشگاه پیام نور لنده، بهتر است برای اینکه پروژه روند اجرایی سریع‌تری را طی کند و این فضا تکمیل شود اعتبار مورد نیاز آن تأمین و در اختیار این دانشگاه قرار گیرد.

 



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

اوای دنا-مهدی گلالی تراب :سالهاست که مردمان شهری دوردست در آرزوی شهرستانی شدن پیر شده اند. خون دل خوردند. وبه اصطلاح با زمین و زمان جنگیدند. مردمان این شهر خانه و کاشانه را رها کرده وقدم در راه شهرستانی گذاشتند. ماراتن شهرستانی چند سال است که ادامه دارد. شهرستان دنا با همه حرف و حدیث هایش ما را تنها گذاشت و خیلی زود به پایان خط رسید.بعد نویت به چرام و باشت رسید. این دو شهر نیز به پایان خط رسیدند. و مسابقه ماراتن مانند ماند و مردمان شهر من و حسرت شهرستانی. گاه خیلی تند قدم برمی داشت و به پایان خط می رسید و گاه ارام و اهسته در گوشه می نشست و مسابقه را رها می کرد. کسی فکر نمی کرد که این ماراتن این همه طول بکشد. خدارا شکر. اگر شهرستانی را به دست نیاوردیم ، لااقل می توانیم این ادعا را داشته باشیم که بایداسم شهر ما را در کتاب رکوردها ، گینس نوشت.بی شک روزی این درخواست خود را عملی می کنیم. و حالا خبرهای خوشی در راه است. در استانه سفر رئیس جمهور به استان ، از هر گوشه و کنار ندا می اید که لنده شهرستان شد. خدا می داند که این بار چه نقشه ای در میان است. اما به عقیده خیلی ها این بار خبر فرق دارد. مردمان شهر غریب منتظر تشریف فرمایی جناب اقای دکتر احمدی نژاد هستند.

اما این نکته نباید فراموش شود که ما برای بدست اوردن شهرستانی خون دلها خورده ایم. راستی به نظر شما در ماراتن شهرستانی چرا شهر لنده عقب افتاد ؟

ایا شهر باشت و چرام و سی سخت دوپینگ نکرده اند ؟

ایا دست های پشت پرده در راه شهرستانی لنده مانع ایجاد نکرده اند ؟

ایا مسئولین دردوپینگ بعضی شهرها نقش نداشتند ؟

 



نوشته شدهپنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام

 

استان کهکیلویه وبویراحمد- شهر لنده

لِنده شهري است در استان کهگيلويه و بويراحمد ايران. اين شهر در بخش لنده از توابع شهرستان کهگيلويه قرار گرفته‌است.

جمعيت اين شهر در سال 1385، برابر با 10,666 نفر بوده است. لنده در 30 کيلومتري شمال باختري دهدشت قرار دارد و رودخانه مارون از جنوب آن مي‌گذرد. کوه سياه (1805 متر) و کوه سفيد دو کوه مهمي هستند که در 40 کيلومتري شهر لنده واقع شده‌اند.

بخش لنده از قديمي‌ترين بخش‌هاي استان کهگيلويه و بويراحمد بوده‌است، به طوري که در سال 1305 با نام بخش ثلاث و زير نظر فرمانداري کل بهبهان فعاليت مي‌کرد. از علل عدم پيشرفت لنده کمبود فضاي مناسب جهت گسترش شهرنشيني مي‌باشد. در فرهنگ عمومي از معنا و جه تسميه لنده به عنوان مکان پست نام برده مي‌شود که اين به دليل پايين بودن ارتفاع اين شهر نسبت به مناطق پيرامونش مي‌باشد. بقاياي قلعه حکومت خوانين در بخش ثلاث (نام قبلي بخش لنده) از آثار تاريخي لنده مي‌باشد.
 



نوشته شدهپنج شنبه 8 دی 1390برچسب:, توسط حسین انجام
.: Weblog Themes By www.NazTarin.com :.